Driftssikre kølereoler til butikker og supermarkeder

Kølereoler og kølemontre til butikker og supermarkeder er vigtige salgsredskaber i korrekt butiksindretning, da det er dem som præsenterer produktet inden det bliver solgt. Det er derfor vigtigt at vælge den rette kølereol, som passer til netop din forretning. Dansk Køl & Klima forhandler en lang række af produkter inden for feltet. Vi tilbyder kølereoler særskilt anvendt til detailbutikker, delikatesseforretninger, supermarkeder samt take-away restauranter og tankstationer.

Køle- og frysereoler kan fås i alle størrelser samt længder og placeres oftest op ad en væg i forretningen, som giver kunden en godt overblik over butikkens varer. De mange niveauer af hylder gør det muligt for butikken at præsentere både flere varianter samtidig med forskellige typer af produkter.

Det er vigtigt, at produktet præsenteres attraktivt første gang for kunden, samt at det er nemt at komme i kontakt med varen.

Åben front i kølereoler øger salget med mindst 34%

Det er bevist, at kølereoler og frysereoler, som har direkte åben tilgang til varen, sælger mindst 34% flere varer end tilsvarende løsninger med lukkede glasdøre eller gennemsigtige plastik lameller. Det er ganske enkelt, fordi at det er nemmere for kunden fysisk at røre ved varen eller læse om indholdet. Det ligger i generne for mennesker at ”undersøge” produktet, før de tager stilling til om det er interessant. Desuden bidrager åbne kølereoler til en nemmere selvbetjening som alt sammen gavner den samlede forretning. Vores åbne kølereoler er forsynet med et natrullegardin, som begrænser energiforbruget i kølereolen udenfor butikkens åbningstid.

Hos Dansk Køl & Klima anbefaler vi derfor altid vores kunder at vælge en kølereol med åben tilgang fremfor en løsning med lukkede døre. Du får ganske enkelt et højere salg ved at vælge en kølereol med uden dør.
  Ring til mig på 70203800 eller spørg mig her, hvis du har spørgsmål til kølereoler for butikker. Jeg har arbejdet med kølereoler og butikskøl i mange år.

  Jens Peter, kølemontør

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Kølereoler til kød og grøntsager

  I vores sortiment af kølereoler samt præsentationskøl findes også niche-modeller, specialdesignet til kød og grøntsager. Alle vores køle- eller frysereoler til grøntsager leveres f.eks. med spejle og gitter, så grøntsagerne altid ligger pænt samt er præsenteret på bedste mulige måde. Alle vores køle- og frostreoler kan findes med interne – såvel som eksterne kølekompressorer monteret i nærliggende gårdområde eller lignende. Montering af eksterne kølekompressorer bidrager til et lavere støjniveau i butikken, hvis der ikke er meget plads at gøre med.

  Kølereolerne har ventileret køl med automatisk afrimning, og kan tilmed fås med aflåsningsmuligheder, så varerne opbevares sikkert.

  Køle- og frysereoler med glasdøre reducerer energiforbruget

  I mange supermarkeder med mange køleanlæg i deres butikskøl, betyder en lille ændring meget i det samlede energiforbrug. Fordelen ved at anvende glasdøre i kølereolen fremfor åbne løsninger skal findes i mængden af anvendt strøm. Glasdøre i kølereoler reducerer nemlig det samlede strømforbrug betydeligt.

  Tilvælges en kølereol med glasdøre holdes temperaturen nede sammen med energiforbruget uden at gå på kompromis med præsentationen af produktet. Vi forhandler tilmed indbyggede løsninger til supermarkeder, hvor fronten på kølereolen flugter med den eksisterende væg.

  Driftssikre kølegondoler til supermarkeder

  Butikskøl findes i mangle former og anvendes til flere formål. Til supermarkeder har vi leveret kølegondoler og frysegondoler for en nem kundebetjening. De er lette og hurtige at genopfylde og løfter tilmed produktiviteten for butiksmedarbejderne.

  Gondoler med køl fungerer som køle- og fryselagre i butikkens salgslokale, og de skal være nemme at betjene for butikken kunder, når de går på opdagelse i forretningen. Desuden anbefaler vi ende paneler i glas, grundet at disse fremhæver produkterne i kølegondolen med højere salg til følge.

  Eksponer produktet med kølegondoler til detailbutikker

  Vi tilbyder kølegondoler med eller uden glaslåg. Afhængigt af kundens holdning til energiforbrug i driften af kølegondolen, anbefaler vi altid kølegondoler uden låg. Dette skyldes, at der her er direkte tilgang til produktet for kunden, som i alle tilfælde understøtter et højere salg.

  Alle vores kølegondoler til detailhandler kan leveres med interne – såvel som eksterne kølekompressor. Temperaturen i kølegondolen kan indstilles i intervallet fra +2°C til +4°C, hvor frostgondolen klarer opgaven med en temperatur i intervallet fra -18°C til -24°C. Alle vores kølegondoler kan fås med forskellige kølemidler som R404A eller grønnere løsninger som CO2.