Intelligent aircondition til butik eller kontor

Gå til produkter

Aircondition og komfort køling i samme enhed

Loftkassetter fungerer på samme måde som regulære varmepumper – energien uden for konverteres til grøn energi inden for. Alle vores løsninger kan konfigureres til om sommeren at fungere som aircondition, og om vinteren som en varmepumpe. Alt i en enhed. Et konsistent og behageligt indeklima med den rette temperatur og luftfugtighed som resultat.

DANSK KØL & KLIMA forhandler effektive loftkassetter fra producenterne HITACHI og INNOVA. Alle velegnet til lokaler, hvor et større antal mennesker opholder sig adgangen. Her har vi tidligere leveret loftintegrerede klimasystemer til restauranter, private skoler, hoteller og offentlige institutioner som plejehjem og hospitaler, hvor indeklimaet skal reguleres mere blidt og flydende. Enhederne har automatisk styring med resultatet, at temperaturen altid er den samme.

Airconditionanlæg og bedre indeklima hænger sammen

Loftkassettens væsentlige forskel fra varmepumper, som oftest er monteret på væggen, skal findes i måden, hvorpå enheden er monteret. Fancoils bliver efter montering en integreret del af loftet, og betyder derfor, at den ikke tager gulvplads, men er derimod er meget diskret.

Alternativt til loftkassetten, hvis der ikke er tilgængeligt plads i loftet, har vi også tidligere erfaring med væg/loft monteret klimaanlæg. Enheden er vist her til højre installeret og monteret for et telemarketing kontor. Samme effekt på indeklimaet og samme energibesparende fordel, som der også gives energitilskud til fra staten.

Du kan læse mere om energitilskuddet HER.

Har du behov for rådgivning eller energioptimering, og ønsker du en konkret beregning på, hvor meget du spare ved at købe en energi effektiv og intelligent aircondition? Du kan kontakte Jens Peter på 7020 3800, så finder vi i fællesskab den rigtige løsning til din virksomhed.

Ønsker du rådgivning til aircondition eller klimaanlæg?

Udfyld kontaktformularen eller ring til os direkte på
tlf. +45 70 20 38 00
Loftkassetter

Viser alle 2 resultater

Filtre