Aircondition til butik eller kontor

Et bedre indeklima gør en forskel

Loftkassetter fungerer på samme måde som regulære varmepumper – energien uden for konverteres til grøn energi inden for. Alle vores løsninger kan konfigureres til om sommeren at fungere som aircondition, og om vinteren som en varmepumpe. Alt i en enhed. Et konsistent og behageligt indeklima med den rette temperatur og luftfugtighed som resultat.

DANSK KØL & KLIMA forhandler effektive loftkassetter fra producenterne HITACHI og INNOVA. Alle velegnet til lokaler, hvor et større antal mennesker opholder sig adgangen. Her har vi tidligere leveret loftintegrerede klimasystemer til restauranter, private skoler, hoteller og offentlige institutioner som plejehjem og hospitaler, hvor indeklimaet skal reguleres mere blidt og flydende. Enhederne har automatisk styring med resultatet, at temperaturen altid er den samme.

Loftkassettens væsentlige forskel fra varmepumper, som oftest er monteret på væggen, skal findes i måden, hvorpå enheden er monteret. Fancoils bliver efter montering en integreret del af loftet, og betyder derfor, at den ikke tager gulvplads, men er derimod er meget diskret.

Har du behov for rådgivning eller energioptimering, og ønsker du en konkret beregning på, hvor meget du spare ved at købe en energi effektiv aircondition til hoteller eller restauranten? Du er velkommen til at kontakte os på 7020 3800. Så finder vi i fællesskab den rigtige løsning til din virksomhed.

LOFTKASSETTER

Viser alle 2 resultater

Filtre