Lufttæpper skaber en usynlig dør

En ven af virksomhedens bundlinje

Lufttæpper fungerer som en usynlig rumadskiller. Enheden er ideelt til vindfang, frostrum, butikker eller til industrielt brug som læsseramper og porte. Lufttæpper har til opgave at begrænse energitab. Det gælder steder i virksomheden, hvor der, grundet megen aktivitet, ikke kan være døre, eller hvor dørene er meget åbne. Det betyder heller ikke noget, da lufttæpperne fra Thermoscreens løser opgaven til perfektion.

De kan leveres som frit hængende enheder over døråbningen eller som integrerede enheder i loftet, som en mere diskret løsning. Desuden fås designer løsninger til kunden, som ikke blot ønsker en standard løsning. Alle modeller findes i flere længder, fordi indgange og døre findes i flere længder.

 

En investering der tjener sig hjem

Med nutidens høje fokus på bæredygtighed og arbejdsmiljø, og som led i reduktionen af CO2, reduceres energitabet betragteligt med et lufttæppe kontra, hvis døråbningen blot have stået åben. Den energi du allerede har betalt for går tabt, og suser ud af døren ved hyppige åben-luk. Udbyttet er mærkbart både for energiforbruget og virksomhedens egen bundlinje.

Som alternativ til luftæppet, tilbyder vi ligeledes kraftige luftdøre fra ESAS-AIRDOOR i Holland til industrielt brug med meget trafik. Disse en lavet til formålet og er passende til større råvarerlager for fødevarerproducenten eksempelvis. Se vores video af, hvordan de fungerer HER.

Ønsker du yderligere information omkring lufttæpper eller hvordan det kan bidrage til en sundere økonomi for din forretning? DANSK KØL & KLIMA har opsat mere en 200 lufttæpper over hele landet for hoteller, kontorer og butikker – vi kan også hjælpe dig.

Vi forhandler effektive og driftssikre lufttæpper fra Thermoscreens

LUFTTÆPPER

Viser 1–16 af 20 resultater

Filtre
Luftæppe