Lufttæpper skaber en usynlig dør

Gå til produkter

Lufttæpper er ven af virksomhedens bundlinje

Lufttæpper fungerer som en usynlig rumadskiller. Enheden er ideelt til vindfang, frostrum, butikker eller til industrielt brug som læsseramper og porte. Lufttæpper har til opgave at begrænse energitab, da de forhindre opvarmet luft eller afkølet kulde i at slippe ud. Det gælder steder i virksomheden, hvor der, grundet megen aktivitet, ikke kan være døre, eller hvor dørene oftet er meget åbne. Det betyder heldigvis ikke noget, da lufttæpperne fra Thermoscreens løser opgaven til perfektion.

De kan leveres som frit hængende enheder over døråbningen eller som integrerede enheder i loftet, som en mere diskret løsning. Desuden fås designer løsninger til kunden, som ikke blot ønsker en standard løsning. Alle modeller findes i flere længder, og kan monteres og installeres i en max højde af 4 meter.

Lufttæpper har typisk en tilbagebetalingstid på max 3 år, grundet den store energibesparelse og en holdbarhed på 15-20 år. Efter installation af lufttæppet vil du kunne se en besparelse på mellem 60-70 % af det varmetab, som sker gennem åbningen, inklusiv den energi lufttæppet i sig selv bruger.

Lufttæpper reducerer udgifterne til energiforbruget

Med nutidens høje fokus på bæredygtighed og arbejdsmiljø, og som led i reduktionen af CO2, reduceres energitabet betragteligt med et lufttæppe kontra, hvis døråbningen blot have stået åben. Den energi du allerede har betalt for går tabt, og suser ud af døren ved hyppige åben-luk. Udbyttet er mærkbart både for energiforbruget og virksomhedens egen bundlinje.

Afskærmningseffekten for lufttæppet er den største betydende faktor for den aktuelle energibesparelse. Døråbningen eller indgangspartiet kan aldrig afskærmes 100 % ved anvendelse lufttæpper, men med et korrekt dimensioneret lufttæppe kan 80-90 % af den kolde luft afskærmes. Luftæpper er en nem og effektiv måde at opnå en mærkbar energibesparelse på, samtidigt med, at enheden forhindre træk og opretholder et fornuftigt indeklima til glæde og gavn for dig og dine medarbejdere.

Som alternativ til luftæppet, tilbyder vi ligeledes kraftige luftdøre fra ESAS-AIRDOOR i Holland til industrielt brug med meget trafik. Disse en lavet til formålet og er passende til større kølehaller eller råvarerlager for fødevarerproducenten eksempelvis. Se vores video af, hvordan de fungerer HER.

Vi forhandler effektive og driftssikre lufttæpper fra Thermoscreens

Har du behov for hjælp om bæredygtige lufttæpper?

Hvis du har brug for hjælp – eller rådgivning – til at finde det rette lufttæppe til din forretning, er du velkommen til at give os et kald på 7020 3800.

Ellers kan du indtaste dine kontaktoplysninger. Så vil vi vende tilbage, så hurtigt vi kan, med et svar som du kan arbejde videre med.

DANSK KØL & KLIMA har opsat mere en 200 lufttæpper over hele landet for hoteller, kontorer og butikker – vi kan også hjælpe dig.

LUFTTÆPPER

Viser 1–16 af 20 resultater

Filtre
Luftæppe