Vandbad til gastronomisk tilberedning
Gastronomisk tilberedning af fødevarer kræver det rette udstyr i form af bain marie, vandbade og sous vide. Mange restauranter anvender bain marie til buffet, da det har en god evne til at holde temperaturen stabil over en længere periode.
Vores bain marie er perfekt til buffeter, eller til at holde grøntsager, saucer og andre fødevarer varme. Alle vandbadene kan reguleres i temperatur efter behov.
Ved anvendelse af sous vide tilberedes maden ved en lav og præcis temperatur, over en længere periode, altså en slags langtidstilberedning. Kokken vakuumpakker kødet, grønsager eller fisk i en pose og sænker posen ned i et vandbad. Vandet i vandbadet skal have den temperatur som ønskes opnået på den gældende fødevare. Vi tilbyder desuden også effektive vakuumpakkere, som kan anvendes efter behov.
Har du behov for hjælp i valget af bain marie, vandbade eller sous vide? Kontakt os gerne på 7020 3800, så finder vi den rigtige løsning til dit behov
Viser alle 14 resultater
-
FAGOR SERIE 900 - SENSOR PRO vakuum pakker
SV-1-410/10
-
FAGOR 900 - SENSOR PRO SV-1-460/20 vakuum pakker
-
FAGOR 900 KORE Bain Marie
Gas/el model med rustfri stål kar. 22 liter.
-
FAGOR 900 KORE BM-G910 Bain Marie
Gas/el model med rustfri stål kar. 44 liter.
-
FAGOR SERIE 700 Bain Marie
Gas/el model med rustfri stål kar. 30 liter.
-
FAGOR SERIE 700 BME7-05 Bain Marie
El model med rustfri stål kar. 18 liter.
-
Skabs element med 1 dør, FAGOR 900 KORE MB-905, bredde 400 mm
-
Skabs element med 1 dør, FAGOR SERIE 700 MB7-05, bredde 350 mm
-
Skabs element med 2 døre, FAGOR SERIE 700 MB7-10, bredde 700 mm
-
Skabs element med 3 døre, FAGOR SERIE 700 MB7-15, bredde 1050 mm
-
Skabs element med 2 døre, FAGOR 900 KORE MB-910, bredde 800 mm
-
Skabs element med 3 døre, FAGOR 900 KORE MB-915, bredde 1200 mm
-
1 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, KOGE OG STEGE
-
2 ÅRS FULD GARANTI HOS DIG, KOGE OG STEGE