Kogegryder og kipstegere til større madproduktioner

Kogegryder og kipsteger er ideelle valg for storkøkkener i offentlige kantiner, hoteller og restauranter, som normalvis producerer større mængder. Med en kipsteger bliver det lettere at lave mad til mange personer adgangen. Muligheden for kip gør det muligt at transportere olie- og fedtrester væk fra maden. Desuden er fordelen ved valg af kip, at det bliver nemmere at rengøre enheden. Sæbe og vand hældes blot i stegeren og kippes let væk igen. Alle vores modeller har et gasafbalanceret låg, som er nemt af åbne. Kipstegeren leveres desuden med sikkerhedssystemer, der slukker brænderen når panden er tiltet.

Kogegryder fra FAGOR er det ideelle valg, hvis du ønsker at braisere, sautere, blanchere eller stege kød og grøntsager i større mængder ad gangen. Kogegryder til storkøkkener er desuden også det rette valg til produktion af supper og saucer, men ligeledes til opvarmning af vand i store mængder.

Kogegryder og kipsteger leveres alle med en trinløs termostatisk varmeregulering. De har alle en hurtig reaktionstid takket være 2 tætsiddende varmelegemer. Alle modeller kan leveres med både el og gas tilslutning. Alle gas modellerne kan konfigureres til alle gastyper, herunder bygas samt flaske- og naturgas.

Har du behov for hjælp i valget af kipsteger eller kogegryder? Kontakt os gerne på 7020 3800, så finder vi den rigtige løsning til dit storkøkken

Viser alle 7 resultater