Smart og driftssikker transportkøling til lastbiler og varevogne

I samarbejde med Zanotti tilbyder Dansk Køl & Klima effektiv og kontrolleret transportkøling til lastbiler, varevogne samt anhængere og containere.

Køleanlæg til transport er sat i verden for at hjælpe med overvågning samt temperaturkontrol af letfordærvelige varer. Dette tæller et stort spænd af produkter, men er hovedsageligt tilsigtet produkter fra fødevareindustrien eller kemi- og medicinalindustrien. Her er behovet for kontrolleret køling og temperaturstyring vitalt i transportprocessen fra producent til distributør. Hvis ikke transportselskaber kan garantere noget så simpelt som en sikker og stabil temperatur under transporten, går varen ganske enkelt til. Med høje afskrivninger til følge.

Alle transportkøleløsninger fra Zanotti garanterer den højeste styring af temperatur og luftfugtighed, så alle letfordærvelige vare opbevares korrekt under transporten.

Husk, at Dansk Køl & Klima også tilbyder kølerumspaneler til varevogne, lastbiler samt lastvogne. Vi garantere dig, at køleanlægget arbejder under de korrekte forhold.

Icona BATTERY DRIVE UNITS riquadro basso bianco
Icona DIRECT DRIVE UNITS riquadro basso bianco 1
Icona SELF POWERED TRUCK riquadro basso bianco 1
Icona MULTITEMPERATURE riquadro basso bianco 1
Icona BATTERY DRIVE UNITS riquadro basso bianco
Icona DIRECT DRIVE UNITS riquadro basso bianco 1
Icona SELF POWERED TRUCK riquadro basso bianco 1
Icona MULTITEMPERATURE riquadro basso bianco 1

Dansk Køl & Klima har løst opgaven før og kender dine behov til transportkøling

Køling til lastbiler, eller varevogne under transport, er et af de mest udfordrende områder inden for køle- og klimateknik, grundet de konstante foranderlige omgivelsestemperaturer som transporten gennemgår fra den bliver lastet. Det er derfor vigtigt at vælge en leverandør, som først og fremmest har løst opgaven tidligere, og som netop kender til de udfordringer, der er med opgavens udførsel.

Transportkøling skal kunne holde til de barske forhold og væsentlige egenskaber til funktion, som transporten gennemgår fra afgang til ankomst. Dette inkluderer alt fra:

 • Svingende udendørs temperaturer.
 • Høj luftfugtighed.
 • Korrosive miljøer, fordi, at enheden er i konstant bevægelse, og modtager slag, vibrationer og stød.
 • Effektiv udnyttelse af plads, som kræver kompakte komponenter.
 • Effektiv udnyttelse af brændstof, som kræver lette og funktionelle delkomponenter.

 

Vi leverer den totale løsning indenfor transportkøling til din transportforretning gældende for alle typer af køretøjer. Vi garanterer, at din transport afkøles korrekt, konstant og med en pålidelig diagnostik.

Køleanlæg til transportkøling og de mange muligheder

Dansk Køl & Klima tilbyder flere forskellige former for transportkøl, fra mindre varevogne samt lastvogne til den største løsning inden for langdistance transport i større lastbiler. Vi har et komplet produktsortiment fra Zanotti.

 

Battery Drive: Transportkøle- og frostanlæg på batteri

Totalt batteridrevet split-køleanlæg med høj effektivitet, som garanterer minimal miljømæssig påvirkning. Køleanlægget er velegnet til køletransport og den ideelle løsning for mindre køretøjer som varebiler og kommercielle minibusser, der er max 4 meter lang.

Løsningen er designet til at dække alle behov i distributionen af fødevarer, koldt som frossen. I takt med, at de store byer i Danmark de næste år fastlægger grænser for antallet af benzin- og diesel køretøjer i byerne, er dette en ideel løsning. Køleanlægget får energi fra køretøjets egen motor.

Model: zer0° 120b

Temperatur interval: +0°C til -20°C. Strøm: 1,3 kW. Kølemiddel: R134a / R452A
  Ring til mig på 70203800 eller skriv til mig her, hvis du vil vide mere om transportkøling fra Zanotti. Jeg kan hjælpe dig med køleanlæg til varevogne, lastbiler, trailer eller containere.

  Jens Peter, køletekniker

  Kontakt Dansk Køl og Klima

  Viser alle 4 resultater

  Transportkøleanlæg til mindre køretøjer (3,5 – 4 meter)

  Direct Drive: Usynlig transportkøle- og frostanlæg til varevogne

  Split-køleanlægget er designet til at garantere en løbende kølig – eller frossen – drift i køretøjet med et lavt energiforbrug. Anlægget er tilkoblet direkte til køretøjets kompressor i motoren, der anvendes som primær drivkraft, når lastbilen er på vejen. Når lastbilen holder stille, eller er parkeret, understøttes køle- eller frostanlægget fra den sekundære elektriske motor.

  Køleanlægget er ultra kompakt, og anses for ”usynlig” grundet, da det er monteret under køretøjet. Kun fordamperen er synlig indvendigt.

  Model: SFZ007, SFZ008, SFZ009

  Temperatur interval: +0°C til -20°C. Strøm: Fra 0,7 kW til 7,3 kW. Kølemiddel: R134a / R452A

  Transportkøleanlæg til medium køretøjer (4 – 8,5 meter)

  Direct Drive: Selvforsynende transportkøle- og frostanlæg

  De selvforsynende køleanlæg for transportkøling fås i både split- og monoblok køleanlæg, samt med – eller uden selvstændig dieselmotor for den helt store kapacitet.

  En elektrisk motor monteres til at understøtte køretøjet i park-mode. Dette køle- eller frostanlæg er velegnet til større lastvogne og lastbiler til transport på nationale, eller internationale, ruter. Hele kølesystemet er beskyttet af en kraftig kyse med integreret luftindtag.

  Køleanlægget kan installeres flere steder på køretøjet; herunder eksempelvis på taget, på anhængeren eller under køretøjet. Mulighederne er mange.

  Denne produktkategori er Zanottis største og indeholder flere modeller til formålet. Vi beder dig tage kontakt til os, hvis du ønsker yderligere information. I fællesskab hjælper vi dig med at vælge den rigtige løsning til dit formål med transporten.

  Model: zer0°, SFE, SFZ, UFZ, DFZ, un0° U

  Temperatur interval: +10°C til -25°C. Strøm: Fra 3,0 kW til 12,20 kW. Kølemiddel: R134a / R452A

  Transportkøleanlæg til store køretøjer (4 – 8,5 meter)

  Multi-temperatur transportkøl

  Den helt unikke feature ved Zanottis multi-temperatur units er, at den har to eller flere kompressorer installeret. Topmodellen inden for transportkøling tillader derfor transport af flere forskellige produkter, i egne separate rum i samme køretøj, under forskellige temperaturer.

  Modeller i multi-temperaturserien fås både som Direct Drive, eller med separate dieselmotorer monteret.

  Model: zer0° multi-temperature / SFZ multi-temperature / un0° multi-temperature

  Temperatur interval: +0°C til -20°C. Strøm: Kølemiddel: R134a / R452A

   

  Køleanlæg til trailertransport og anhængere (15 meter)

  Det er ikke kun i selve varevognen eller lastbilen, hvor der kan være behov for køl eller frys. Det samme behov kan være gældende for traileren. Her tilbydes modellen TFZ620, som kan generere luftstrømme som lagt som 15 meter. Dette gør modellen særdeles velegnet til montering på lastvogne, som transporterer gods på nationale, såvel som på internationale ruter.

  Til det mindre behov for anhængere anbefaler vi modellerne AS-R og AS-E. Køleanlægget monteres nemt i forrest i anhængeren og er særdeles velegnet til anvendelse på køle- og frostrum som transporteres rundt til festivaller eller større events.

  Temperatur interval: +0°C til -20°C. Strøm: Kølemiddel: R134a / R452A